foto

Jeong-yeon Seo

  • nar. 30.11.1975 (43 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Baesimwondeul
My First Client
2018 Dangshinui bootak
Eoreundogam
Hwanjeolgi
Jigeum mannaleo gabnida
2017 Cheongnyeongyeongchal

TV seriály

2019 Bombam (TV seriál)
2018 Bab jal sajuneun yeppeun nuna (TV seriál)
Iriwa anajwo (TV seriál)
2017 Hawayu beuredeu (TV seriál)
Kimgwajang (TV seriál)
Maenmomui sobanggwan (TV seriál)
Myeongbulheojeon (TV seriál)
Pigoin (TV seriál)
2016 Choehoorobooteo doobeonjjae sarang (TV seriál)
Gureumi geurin dalbit (TV seriál)
Taeyangeui hooye (TV seriál)
2015 Geunyeoneun yeppeossda (TV seriál)
Poongmooneuro deuleossso (TV seriál)
Pungseonggeom (TV seriál)
2014 Eommaeui seontaeg (TV seriál)
Ilriitneun sarang (TV seriál)
Milhwe (TV seriál)
2012 Anaeui jagyeog (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace