foto

Dong-joon Choi

  • nar. 10.8.1959 (61 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Hyeolui nu

TV seriály

2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
2011 Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
2010 Peurejidenteu (TV seriál)
Seonggyoonkwan seukaendeul (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
2005 Seodong-yo (TV seriál)
2004 Jakeun ahssideul (TV seriál)
Jang Gil San (TV seriál)
2003 Hwangui yeoja (TV seriál)
Mooinshidae (TV seriál)
2002 Yainsidae (TV seriál)
1998 Samgimsidae (TV seriál)
Yangmangui jeonseol (TV seriál)
1996 Yongui nunmul (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky