foto

Tony Frank

  • nar. 9.12.1943
    Nacogdoches, Texas, USA
  • zem. 18.4.2000 (56 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Tichá spravedlnost
2001 Na texaské hranici
1999 A Slipping-Down Life
Varsity blues
1998 Podvod (TV film)
Znovunalezený život (TV film)
1996 Dvě matky Zachariáše (TV film)
Osamělá hvězda
The Road to Galveston (TV film)
The Secret She Carried (TV film)
1995 Nevyslovená pravda (TV film)
1994 Náhradní žena (TV film)
1993 A potom přijde oheň (TV film)
Dokonalý svět
1992 Ned Blessing: The True Story of My Life (TV film)
Všechno byla lež (TV film)
1991 A Climate for Killing
Divoký Texas (TV film)
Konečný verdikt (TV film)
Opojení
Trestanci
Za bílého dne (TV film)
1990 Mladé pušky II
Riverbend
1989 Fulfillment of Mary Gray, The (TV film)
Jak se dělá televize
Narozen 4. července
Noční hra
Powwow Highway
1988 Johnny, buď hodný
Noční talk show
1987 Extrémní předsudek
L.B.J.: První léta (TV film)
The Abduction of Kari Swenson (TV film)
1986 Dalton: Code of Vengeance II (TV film)
Thompson's Last Run (TV film)
1985 Alamo Bay
Alfred Hitchcock Presents (TV film)
Sladké sny
1984 Říční krysa
1983 Adam (TV film)
Tender Mercies
1981 Crisis at Central High (TV film)
Liar's Moon
Nedodržený slib (TV film)
1979 North Dallas Forty

TV seriály

1996 Lazarus Man, The (TV seriál)
1995 Ulice Lareda (TV seriál)
1994 Nebe a peklo (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sever a Jih II (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Tři na cestách (S02E10)
1985 Hail to the Chief (TV seriál)
Sever a Jih (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Dokumentární

1979 The Bermuda Triangle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace