foto

Anna Gunn

  • nar. 11.8.1968 (50 let)
    Santa Fe, New Mexico, USA

Herecká filmografie

Filmy

2019 Deadwood (TV film)
2018 You Can Choose Your Family
2016 Rovnost
Sully: Zázrak na řece Hudson
2013 Rita (TV film)
2012 Little Red Wagon
Secrets of Eden (TV film)
2011 Krvavý stát
Sassy Pants
2004 NYPD 2069 (TV film)
2003 Dvanáctimílová cesta (TV film)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (7)

    • 13.1.2017  21:00
    J.O´Neill
    (hodnocení, komentáře)

    najotravnejsia postava v historii televiznej tvorby

    • 7.1.2017  20:26
    Shait
    (hodnocení, komentáře)

    Neskutečná píča v Breaking Bad, nenávidím na ní uplně všechno. Jak už napsal miso1099, je extrémně otravná, hloupá a velmi nesympatická. Jediný co mě utěšuje, je že jsem zatim cca uprostřed seriálu a pořád doufám že se o ní "postará" nějakej mexikánec.

    • 1.11.2014  20:21
    Ichabod
    (hodnocení, komentáře)

    Jestli mi některá z postav po dokoukání Breaking bad chybí tak je to po Jesem právě úžasná Skylar v podání Anny G..

    • 4.8.2014  16:39
    Tom Riddle
    (hodnocení, komentáře)

    No to je katastrofa přeskakovat u Breaking Bad jakýkoliv scény, všechno pak jaksi ztrácí smysl.

    • 4.8.2014  12:46
    miso1099
    (hodnocení, komentáře)

    moja nejneoblubenejsia postava v BrB. Otravna, spatna, hlupa zenska, kvoli nej musim preskakovat cele tie rodinne debaty za okruhlym stolom.

    • 10.12.2013  17:21
    Tom Riddle
    (hodnocení, komentáře)

    Jedna ze dvou nejlepších postav BrBa a úžasný herecký výkon, těším se, až ji uvidím v něčem dalším.

    • 23.7.2012  23:48
    Narcis
    (hodnocení, komentáře)

    Zena cinu Skylar Whiteova ...

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace