foto

Anna Gunn

  • nar. 11.8.1968 (49 let)
    Santa Fe, New Mexico, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (4)

  • Perníkový táta (TV seriál) (2008)

    - Kameraman sa pri natáčaní poslednej scény medzi Skylar (Anna Gunn) a Walterom (Bryan Cranston) rozplakal. (Real Tom Hardy)

  • Perníkový táta (TV seriál) (2008)

    - Betsy Brandt, představitelka Marie, byla během 2. série těhotná. Když dospěla do toho stupně těhotenství, ve kterém měla v seriálu být Skyler (Anna Gunn), tvůrci natočili několik scén břicha Betsy, které pak v seriálu použili jako břicho Skyler. (Polinecka)

  • Perníkový táta (TV seriál) (2008)

    - Kris Kristofferson byl obsazen do roli otce Skyler (Anna Gunn) a Marie (Betsy Brandt). Scény s ním ale nakonec byly vystřiženy, jelikož se jeho postava zdála až moc vzdálená od hlavního příběhu. (Polinecka)

  • Perníkový táta (TV seriál) (2008)

    - Väčšina áut v seriáli pochádza z dielne americkej spoločnosti Chrysler. Skyler (Anna Gunn) a Hank (Dean Norris) jazdia na Jeepoch, Walter (Bryan Cranston) na Chrysler 300C a dvakrát kúpi synovi Dodge Challenger, ktorý predtým používal Chrysler PT Cruiser. Skyler jazdí v piatej séria aj na Ford Edge z roku 2012. (Pato8)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Rovnost
Sully: Zázrak na řece Hudson
2013 Rita (TV film)
2012 Little Red Wagon
2011 Krvavý stát
Sassy Pants
2004 NYPD 2069 (TV film)
2003 Dvanáctimílová cesta (TV film)
2002 Treading Water
2001 Dva muži a batole
2000 Ďábel přichází
1998 Nepřítel státu
1997 Santa Fe
1995 Bez důkazů
Láska na ostří nože (TV film)
1994 Junior
Moment of Truth: Caught in the Crossfire (TV film)
1992 Neslušnost (TV film)

TV seriály

2017 Shades of Blue (TV seriál)
Broken Dolls (S02E13)
Behind the Mask (S02E12)
Whoever Fights Monsters (S02E10)
další epizody (8)
2014 Gracepoint (TV seriál)
2013 Perníkový táta (TV seriál)
Felina (S05E16)
Žulový stát (S05E15)
Ozymandias (S05E14)
další epizody (8)
2012 Perníkový táta (TV seriál)
Proplouvání nad tím vším (S05E08)
Řekni mé jméno (S05E07)
Odkup podílu (S05E06)
další epizody (8)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Ztráta tváře (S04E13)
Konec světa (S04E12)
Úložiště (S04E11)
další epizody (13)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Konečné řešení (S03E13)
Polovičaté řešení (S03E12)
Městečko Abiquiu (S03E11)
další epizody (13)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Albuquerque (S02E13)
Znovuzrození (S02E12)
Mezi nebem a zemí (S02E11)
další epizody (13)
2008 Perníkový táta (TV seriál)
Mělo by to být bez násilí (S01E07)
Prázdné ruce (S01E06)
Šedá hmota (S01E05)
další epizody (7)
2006 Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Vedoucí postavení (S03E11)
Neustálé pulzování (S03E10)
další epizody (11)
2005 Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
Propustka pro šlapky (S02E11)
Krok vpřed, ale žádný zázrak (S02E10)
další epizody (10)
2004 D.A., The (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Souběžná hra (S04E03)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
The O'Keefes (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Býk (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Náměsíčníci (TV seriál)
1996 Lazarus Man, The (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Sexual Perversity in Chicago Hope (S02E18)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Down the Shore (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney - a.z.
2005 Making 'Deadwood': Season Two (TV film)
Needs of Kim Stanley, The

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
20th Annual Screen Actors Guild Awards, The (TV pořad)
2012 64. Emmy Awards (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace