foto

Hye-seon Jeong

  • nar. 21.2.1942 (78 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Kawoonteudawoon
2009 Aeja
Narara penggwin
2007 Jeo haneuredo seulpeumi
2006 Salanghal ddae iyagihaneun geotdeul
1996 Goseuteu mamma
1995 해병묵시록
1991 Seoulebita
1988 Jeobsikkoch dangsin
1987 Yeonsan ilgi
Yeonsangon
1980 Ap'eun seongsuk

TV seriály

2018 Sumbaggokjil (TV seriál)
2017 Dangsineun neomoohabnida (TV seriál)
2016 Gutbai miseuteo beullak (TV seriál)
Minyeo gongsimi (TV seriál)
Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
2014 Abgujeong baekya (TV seriál)
Jeonseolui manyeo (TV seriál)
Sarangman halrae (TV seriál)
Shinui sunmool - 14il (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Yoohok (TV seriál)
2013 Baeknyeonui yoosan (TV seriál)
Geum nawara, deookddak! (TV seriál)
Jisungimyun kamcheon (TV seriál)
2012 Nae sarang nabibuin (TV seriál)
Noran boksoocho (TV seriál)
Shindeuleui manchan (TV seriál)
2011 Nae sarang nae gyeotae (TV seriál)
Namjareul mideotnye (TV seriál)
Youngkwangeui jaein (TV seriál)
2010 Hwanggeummoolgogi (TV seriál)
Jeppangwang Kim Tak Goo (TV seriál)
Jeulgeowoon naui jib (TV seriál)
2009 Ahbeojieui jip (TV seriál)
Boseok bibimbap (TV seriál)
Noksaek macha (TV seriál)
Seonduk yeowang (TV seriál)
Sindye rella maen (TV seriál)
2008 Chunjane kyeongsanatnye (TV seriál)
물병자리 (TV seriál)
2007 Hwangkeum shinbu (TV seriál)
Nae gyeote isseo (TV seriál)
Pureun mulgogi (TV seriál)
2006 Noona (TV seriál)
Sarangeun amudo monmalryeo (TV seriál)
2005 Geurin rojeu (TV seriál)
Haneulisiyeo (TV seriál)
Leobeuhollik (TV seriál)
Sarang changa (TV seriál)
2004 12 wolui yeoldaeya (TV seriál)
Cheonghon (TV seriál)
Wangkkot seonnyeonim (TV seriál)
Yeongwoongsidae (TV seriál)
2003 Baeksutalchul (TV seriál)
Daejanggeum (TV seriál)
Dangsin gyeoteuro (TV seriál)
Jugdolog salanghae (TV seriál)
Wanjeonhan sarang (TV seriál)
2002 내사랑 누굴까 (TV seriál)
2001 Ibyeoreomneun achim (TV seriál)
Pureun angae (TV seriál)
Saeumma (TV seriál)
Sebeonjjaewooyeon (TV seriál)
Sopung (TV seriál)
2000 Bulkkot (TV seriál)
Sarangeun amuna hana (TV seriál)
1999 Heo Joon (TV seriál)
1998 Heurinnare sseun pyeonji (TV seriál)
Iutjip yeoja (TV seriál)
1997 Jeong ttae mune (TV seriál)
1996 Ilgopgaeui sutgarak (TV seriál)
1994 Kkareyiseuki (TV seriál)
1992 Ahdeulgwa ttal (TV seriál)
1988 Inhyeon wanghu (TV seriál)
1987 Saranggwa yamang (TV seriál)
1985 Imjin waeran (TV seriál)
1984 Seoljungmae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky