foto

Chelsea Ricketts

  • nar. 28.10.1989 (27 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jackals
2016 Good After Bad
Untitled Castleberry/Davis Project (TV film)
2014 Lost Time
Taken Away (TV film)
2013 April Apocalypse
Chasing Shakespeare
2012 Šampioni lakrosu
2011 Royal Reunion
2009 Díra
2007 Krvavá pomsta
2004 Puree
2002 Příběh z prérie 2 (TV film)

TV seriály

2015 Scream Queens (TV seriál)
Haunted House (S01E04)
Hell Week (S01E02)
Pilot (S01E01)
2014 The 4 to 9ers: The Day Crew (TV seriál)
2012 Prozíravost (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
Openings (S02E06)
Ghosts of the Past (S02E05)
Numb (S02E03)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Flip Flop Shop (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace