foto

Sook Lee

  • nar. 27.3.1956 (64 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Okjoonghwa (TV seriál)
Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
2015 Widaehan jogangjicheo (TV seriál)
2014 Bbeoggoogi doongji (TV seriál)
Jeonseolui manyeo (TV seriál)
2013 Baeknyeonui yoosan (TV seriál)
2012 Maui (TV seriál)
Shineui (TV seriál)
Woolalla booboo (TV seriál)
2011 Sinkisaengdyeon (TV seriál)
2010 Dong Yi (TV seriál)
2006 Podobat keu sanai (TV seriál)
2005 Haneulisiyeo (TV seriál)
Seodong-yo (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
Jugdolog salanghae (TV seriál)
2001 Sangdo (TV seriál)
1999 Heo Joon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky