foto

Megumi Nasu

  • nar. 27.7.1978 (41 let)
    Tojota, Aichi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Crayon Šin-čan: Araši o jobu ógon no Spy daisakusen
2009 Eiga Crayon Šin-chan: Otakebe! Kasukabe jasei ókoku
2007 Futacu no kurumi (TV film)
2004 Haru no ashioto The Movie: Ōrin dakkan
Ichigeki sacchū!! Hoihoi-san
Memories Off 3.5
Tenkū danzai Skelter Heaven
2003 Daiakudži
2001 Hanaukjó Maid tai
Memories Off
1997 Macross Dynamite 7

TV seriály

2014 Tonari no Seki-kun (TV seriál)
2013 D.C.III: Da Capo III (TV seriál)
2012 Kami-sama hadžimemašita (TV seriál)
2010 Masuda Kósuke gekidžó gag manga bijori + (TV seriál)
2008 Masuda Kósuke gekidžó: Gag manga bijori 3 (TV seriál)
2007 Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
Rental Magica (TV seriál)
2006 Makai senki Disgaea (TV seriál)
Masuda Kósuke gekidžó: Gag manga bijori 2 (TV seriál)
Yume tsukai (TV seriál)
Zenmai zamurai (TV seriál)
xxxHOLiC (TV seriál)
2005 Aria the Animation (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Masuda Kósuke gekidžó: Gag manga bijori (TV seriál)
Peach Girl (TV seriál)
Speed Grapher (TV seriál)
2004 Legendz: Jomigaeru rjú'ó densecu (TV seriál)
Čó henšin Cosprayers (TV seriál)
2003 Binzume jósei (TV seriál)
Jami to bóši to hon no tabibito (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)
2001 Hanaukjó Maid tai (TV seriál)
Kakutó rjóri densecu Bistro Recipe (TV seriál)
Najica dengeki sakusen (TV seriál)
Samurai Girl: Real Bout High School (TV seriál)
2000 Boogiepop wa warawanai: Boogiepop Phantom (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children (TV seriál)
1998 Takojaki Mantman (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace