foto

Júja Murakami

  • nar. 5.9.1984 (34 let)
    Aichi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tamajura: Socugjó šašin – Dainibu: Hibiki
Šingeki no kjodžin: Džijú no cubasa
2014 Šingeki no kjodžin: Guren no jumija
2013 Gekidžóban Toaru madžucu no Index: Endymion no kiseki
Šingeki no kjodžin OAD
2012 Ao no Exorcist: Gekidžóban
Guilty Crown: Lost Christmas
2011 Gekidžóban Macross F: Sajonara no cubasa
Hagane no renkindžucuši: Milos no seinaru hoši
Mai no mahó to katei no hi (TV film)
Queen's Blade
2010 Mardock Scramble: Aššuku
2006 Angel`s Feather

TV seriály

2018 Rjú'ó no ošigoto! (TV seriál)
2017 Princess Principal (TV seriál)
2016 Boku no Hero Academia (TV seriál)
Days (TV seriál)
Keidžo!!!!!!!! (TV seriál)
Kótecudžó no kabaneri (TV seriál)
Macross Delta (TV seriál)
Phantasy Star Online 2 The Animation (TV seriál)
Prince of Stride: Alternative (TV seriál)
Saidžaku muhai no Bahamut (TV seriál)
Seisen Cerberus: Rjúkoku no Fatalite (TV seriál)
Terra Formars: Revenge (TV seriál)
2015 Concrete Revolutio: Chōjin gensō (TV seriál)
Gunslinger Stratos: The Animation (TV seriál)
Kekkai sensen (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
The Rolling Girls (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble - Darkness 2nd (TV seriál)
Šingeki! Kjodžin: Čúgakkó (TV seriál)
2014 Bakumacu Rock (TV seriál)
Black Bullet (TV seriál)
Captain Earth (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Legion Mate Hen (TV seriál)
Gugure! Kokkuri-san (TV seriál)
Gundam Build Fighters Try (TV seriál)
Initial D Final Stage (TV seriál)
Jókai watch (TV seriál)
Kiseidžú: Sei no kakuricu (TV seriál)
Ushinawareta mirai wo motomete (TV seriál)
2013 BlazBlue: Alter Memory (TV seriál)
Gaist Crusher (TV seriál)
Gundam Build Fighters (TV seriál)
Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Inu to hasami wa cukaijó (TV seriál)
Kami-sama no inai ničijóbi (TV seriál)
Kotoura-san (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Maji de otaku na English! Ribbon-chan: Eigo de tatakau mahō shōjo the TV (TV seriál)
Pocket Monsters: The Origin (TV seriál)
Pupipō! (TV seriál)
RDG: Red Data Girl (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Campione! Macurowanu kamigami to kami koroši no maó (TV seriál)
Code: Breaker (TV seriál)
Danball Senki W (TV seriál)
Džoširaku (TV seriál)
Initial D Fifth Stage (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Magi: The Labyrinth Of Magic (TV seriál)
Maji de otaku na English! Ribbon-chan: Eigo de tatakau mahō shōjo (TV seriál)
Muv-Luv Alternative: Total Eclipse (TV seriál)
Mórecu pirates (TV seriál)
Upotte!! (TV seriál)
2011 Beelzebub (TV seriál)
Danball Senki (TV seriál)
Fate/Zero (TV seriál)
Guilty Crown (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
Maširoiro Symphony (TV seriál)
Monsuno (TV seriál)
No.6 (TV seriál)
Oníčan no koto nanka zenzen suki džanain dakara ne!! (TV seriál)
Un-Go (TV seriál)
Wolverine (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2010 Strike Witches 2 (TV seriál)
Toaru madžucu no Index II (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace