foto

Chris Eyre

  • nar. 1968
    Portland, Oregon, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Year in Mooring, A
2005 A Thousand Roads
2004 Thief of Time, A (TV film)
2003 Společná řeč (TV film)
2002 Rudé kůže
Skinwalkers (TV film)
1998 Kouřové signály

TV seriály

2010 Native Century (TV seriál)
2009 Freedom Riders (TV seriál)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smut (S10E10)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)

Dokumentární

2017 Memories of Miss O'Keeffe
1988 American Experience (TV seriál)

Hudební videoklipy

1998 Indigenous - Things we do (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Rudé kůže
Skinwalkers (TV film)

Dokumentární

2009 Reel Injun
2006 Wanderlust (TV film)
2003 Images of Indians: How Hollywood Stereotyped the Native American (TV film)
Tribeca Film Festival Presents (TV film)
1997 Split Screen (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace