foto

Alisa Lozovskaja

  • nar. 18.3.1995 (24 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ron Hopper's Misfortune
2019 Ljubov ně po pravilam (TV film)
One Man Dies a Million Times
2006 Between the Lines

TV seriály

2020 Falšivyj flag (TV seriál)
2019 Otčim (TV seriál)
2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Ryba po-kitajski (E17)
Odna žizň na dvoich (TV seriál)
Uljotnyj ekipaž (TV seriál)
2017 Arena dlja ubijstva (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Grifony (E02)
Kreščendo (E01)
Lačuga dolžnika (TV seriál)
2016 Besstydniki (TV seriál)
Sparta (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Doverennoje lico (S10E03)
2015 Inspektor Kuper (TV seriál)
Revnosť (S02E05)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Dolžnik (S15E06)
2014 Šamanka (TV seriál)
Grenlandija (E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky