foto

Jong-chan No

  • nar. 2.12.1975 (43 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Ildan ddeugeobge cheongsohara (TV seriál)
2013 Goongjoongjanhoksa : ggotdeului jeonjaeng (TV seriál)
2011 Insoodaebi (TV seriál)
2010 Gaeineui chwihyang (TV seriál)
Kim Soo Ro (TV seriál)
2009 Haja jeondamban zero (TV seriál)
2008 Nuguseyo? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace