foto

Asami Tano

  • nar. 12.2.1987 (34 let)
    Amagasaki, Hyōgo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Burn the Witch
2016 Hošikuzu kjódai no aratana densecu
2014 Eiga Happiness Charge Precure! Ningjó no kuni no Ballerina
Kumiko, lovkyně pokladů
2013 Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
2012 Eiga Precure All Stars New Stage: Mirai no tomodači
Eiga Smile Precure! Ehon no naka wa minna čiguhagu!
2002 Oriume

TV seriály

2020 The God of High School (TV seriál)
2018 Zombieland Saga (TV seriál)
Guddo Mōningu Agein SAGA (E12)
Sekai ni Hitotsu Dake no SAGA (E11)
No Zombie No Idol SAGA (E10)
další epizody (12)
2017 Schoolgirl Strikers: Animation Channel (TV seriál)
2016 Love Live! Sunshine!! (TV seriál)
2015 Durarara!!×2 (TV seriál)
Šinmai maó no Testament: Burst (TV seriál)
2014 Francesca: Girls Be Ambitious (TV seriál)
Gin no sadži (TV seriál)
Toaru hikúši e no koiuta (TV seriál)
2013 Arata Kangatari (TV seriál)
Gaist Crusher (TV seriál)
Gin no sadži (TV seriál)
Ikemen kjúgotai nurse angels (TV seriál)
Jami šibai (TV seriál)
2012 Ooku ~Tanjou (TV seriál)
Smile Precure! (TV seriál)
Širato Osamu no džikenbo (TV seriál)
2011 Monsuno (TV seriál)
Toriko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky