foto

Jonah Hauer-King

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Once Upon a Time in Staten Island
Psí domov
2018 Ashes in the Snow
Old Boys
Pohledy z Londýna
2017 The Last Photograph
2016 Branagh Theatre Live: The Entertainer (divadelní záznam)

TV seriály

2019 World On Fire (TV seriál)
2017 Malé ženy (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Rodinné sídlo (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace