foto

Ashley Tesoro

  • nar. 15.2.1983 (37 let)
    Iowa City, Iowa, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Frankenstein & the Werewolf Reborn!
2002 Lebky 2
1998 Pan Vražda (TV film)
Werewolf Reborn!, The
1997 Mystery Monsters
The Midas Touch
1996 Demon in the Bottle
1995 Pán kouzel

TV seriály

1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Údolí princezen (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 The 26th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky