foto

Lamar Johnson

  • nar. 18.7.1994 (24 let)
    Toronto, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 All the Bright Places
Native Son
X-Men: Dark Phoenix
2018 Nenávist, kterou jsi probudil
2017 Filth City
Králové
2015 Síla vítězit
2014 Apple Mortgage Cake (TV film)
2012 Domov neznámý

TV seriály

2017 Mary Kills People (TV seriál)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Remains of the Day (S03E15)
2013 The Next Step (TV seriál)
2012 Firma (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Dobrá rána (S03E03)
2011 V utajení (TV seriál)
Begin the Begin (S02E01)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace