foto

Ann Foley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2021 Godzilla vs Kong
2018 Mrakodrap
2014 Ohledně minulé noci
2012 Frankie Go Boom

TV seriály

2018 Půjčovna masa (TV seriál)
Zabijáci (S01E10)
Běsnění v nebi (S01E09)
V osidlech noci (S01E08)
další epizody (10)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Orientation: Part 2 (S05E02)
Orientation: Part 1 (S05E01)
The Man Behind the Shield (S04E14)
další epizody (8)
2016 Agents of S.H.I.E.L.D.: Slingshot (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Laws of Inferno Dynamics (S04E08)
Deals with Our Devils (S04E07)
The Good Samaritan (S04E06)
další epizody (20)
2015 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Maveth (S03E10)
Vyrovnání (S03E09)
Mnoho hlav, jeden příběh (S03E08)
další epizody (22)
2014 Mind Games (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Čím se stanou (S02E10)
Ty, kdož dovnitř vcházíš (S02E09)
To, co chceme pohřbít (S02E08)
další epizody (21)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Most (S01E10)
Škody (S01E09)
Studna (S01E08)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky