foto

Oleg Akulič

  • nar. 23.12.1959 (60 let)
    Kharik, Irkutskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Upravdomša (TV film)
2017 Grafomanija
Jabločko ot jabloňki (TV film)
2015 Mucha
Čužaja milaja (TV film)
2013 Jolki 3
Vot eto ljubov!
2008 Neidealnaja ženščina
Spartakiada. Lokalnoe poteplenie
Sčastlivogo puti (TV film)
2006 Bolšaja ljubov (TV film)

TV seriály

2017 Novyj muž (TV seriál)
2015 Kommunalka (TV seriál)
Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
2014 Aljonka iz Počitanki (TV seriál)
Francuzskaja kulinarija (TV seriál)
2013 Nasledniki (TV seriál)
2012 Ně plač po mně, Argentina! (TV seriál)
Spasti bossa (TV seriál)
2011 Vosmiděsjatyje (TV seriál)
2008 Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Priključenija soldata Ivana Čonkina (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2002 Zakon (TV seriál)
Vaša česť (E23)
Mně otmščenija az vozdam (E18)
Zasada (E07)
další epizody (4)
Kamenskaja (TV seriál)
Mužskije igry (S02E03)
2001 FM i rebjata (TV seriál)
1999 Uskorennaja pomošč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky