foto

Dennis Burkley

  • nar. 10.9.1945
    Van Nuys, California, USA
  • zem. 14.7.2013 (67 let)
    Sherman Oaks, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Keep Your Distance
Repetition
The Exonerated (TV film)
2003 Detektivové z Hollywoodu
Sláva jen pro mrtvé
2002 Tak už konečně chcípni!
2001 Knight Club
2000 Vice
1998 Possums
Prvních 9 1/2 týdne
1997 Con Air
Den otců
Touch
1996 Cheyenne
Qiana
Zelený svět
1995 Eye of the Stalker (TV film)
Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
1993 Zeťák
1992 Kouzelník
Mistr kickboxu
Stůj, nebo maminka vystřelí!
Ve stínu gangu
Čtyři oči (TV film)
1991 Opojení
The Doors
Vesmírné komando
1990 Lambada
The End of Innocence
1989 Fletch žije
Nevinný muž
1988 Vejbuch
1987 Bez východiska
Kdo je ta holka
Malone
Zatykač: Mrtvý nebo živý
1986 Škola letušek
1985 Brothers-in-Law (TV film)
Kdo s koho
Maska
Murphyho dobrodružství
1984 Summer Fantasy (TV film)
1979 Amateur Night at the Dixie Bar and Grill (TV film)
Charleston (TV film)
Mrs. R's Daughter (TV film)
1978 Paprsky smrti z vesmíru
1977 Delta County, U.S.A. (TV film)
Smutní hrdinové
Šílený býk (TV film)
1976 Volání divočiny (TV film)
Zůstaň hladový
1974 The Law (TV film)
1973 Bummer!
Nightmare Honeymoon

TV seriály

2010 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
When Joseph Met Lori and Made Out with Her in the Janitor's Closet (S13E23)
Bill Gathers Moss (S13E22)
2009 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Boy Can't Help It (S13E19)
Born Again on the Fourth of July (S13E14)
Bwah My Nose (S13E11)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Podfuk s rachotinou (S04E09)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
No Bobby Left Behind (S13E05)
Cops and Robert (S12E20)
The Courtship of Joseph's Father (S12E18)
další epizody (4)
2007 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Tears of an Inflatable Clown (S12E07)
The Powder Puff Boys (S12E03)
Bobby Rae (S12E02)
další epizody (5)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
První ze seznamu (S01E24)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Business Is Picking Up (S10E08)
You Gotta Believe (In Moderation) (S10E07)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Randy boduje (S01E03)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
A Portrait of the Artist as a Young Clown (S10E05)
2004 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Stressed for Success (S08E19)
How I Learned to Stop Worrying and Love the Alamo (S08E17)
Dale Be Not Proud (S08E14)
další epizody (4)
2003 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Witches of East Arlen (S07E23)
I Never Promised You an Organic Garden (S07E18)
The Good Buck (S07E17)
2002 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Lepší táta (S01E17)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Bad Girls, Bad Girls, Watcha Gonna Do (S07E03)
You There God, It's Me Margaret Hill (S06E12)
Father of the Bribe (S06E05)
2001 Dead Last (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Bobby Goes Nuts (S06E01)
2000 Uprchlík (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Old Glory (S04E11)
1999 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Little Horrors of Shop (S04E04)
Love Hurts and So Does Art (S03E18)
To Spank with Love (S03E11)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Pretty, Pretty Dresses (S03E09)
Snow Job (S02E13)
JAG (TV seriál)
Hrdinové včerejška (S03E15)
Kutil Tim (TV seriál)
Timovo první auto (S08E08)
1997 Návštěvník (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Bobby Slam (S02E10)
Hilloween (S02E04)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Sebeobrana (S05E02)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Legend (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Jaký život (S02E04)
1994 Ellen (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Velké dobrodružství (S05E05)
1993 Dave's World (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Thea (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Always Look a Gift Horse in the Mouth (S01E07)
Stopař (TV seriál)
Yellow Rose, The (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Na poslední chvíli (S01E21)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Sanford (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Hanging In (TV seriál)
Mr. Dugan (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
Young Maverick (TV seriál)
1978 Another Day (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Forever Fernwood (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Vraždit není dovoleno (S03E11)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
The Texas Wheelers (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Maude (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2005 Repetition

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Repetition

Producentská filmografie

Filmy

2005 Repetition

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky