foto

Dennis Burkley

  • nar. 10.9.1945
    Van Nuys, California, USA
  • zem. 14.7.2013 (67 let)
    Sherman Oaks, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Exonerated, The (TV film)
Keep Your Distance
Repetition
2003 Detektivové z Hollywoodu
Sláva jen pro mrtvé
2002 Tak už konečně chcípni!
2001 Knight Club
2000 Vice
1998 Possums
Prvních 9 1/2 týdne
1997 Con Air
Den otců
Touch
1996 Cheyenne
Qiana
Zelený svět
1995 Eye of the Stalker (TV film)
Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
1993 Zeťák
1992 Kouzelník
Mistr kickboxu
Stůj, nebo maminka vystřelí!
Ve stínu gangu
Čtyři oči (TV film)
1991 Opojení
The Doors
Vesmírné komando
1990 Lambada
The End of Innocence
1989 Fletch žije
Nevinný muž
1988 Pass the Ammo
1987 Bez východiska
Kdo je ta holka
Lovec lidí
Malone
1986 Škola letušek
1985 Brothers-in-Law (TV film)
Kdo s koho
Maska
Murphyho dobrodružství
1984 Summer Fantasy (TV film)
1979 Amateur Night at the Dixie Bar and Grill (TV film)
Charleston (TV film)
Mrs. R's Daughter (TV film)
1978 Paprsky smrti z vesmíru
1977 Delta County, U.S.A. (TV film)
Smutní hrdinové
Šílený býk (TV film)
1976 Volání divočiny (TV film)
Zůstaň hladový
1974 Law, The (TV film)
1973 Bummer!
Nightmare Honeymoon

TV seriály

2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Podfuk s rachotinou (S04E09)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
První ze seznamu (S01E24)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Randy boduje (S01E03)
2002 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Lepší táta (S01E17)
2001 Dead Last (TV seriál)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Hrdinové včerejška (S03E15)
Kutil Tim (TV seriál)
Timovo první auto (S08E08)
1997 Návštěvník (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Legend (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Jaký život (S02E04)
1994 Ellen (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Thea (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Městečko Evening Shade (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Hitchhiker (TV seriál)
Yellow Rose, The (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Sanford (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Hanging In (TV seriál)
Mr. Dugan (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
Young Maverick (TV seriál)
1978 Another Day (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Forever Fernwood (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
The Texas Wheelers (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Maude (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2005 Repetition

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Repetition

Producentská filmografie

Filmy

2005 Repetition

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace