foto

Morgan Shaan

  • nar. 18.5.1925
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 5.7.1976 (51 let)
    Honolulu, Hawaii, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1961 Gambler Wore a Gun, The
Gun Fight
1958 Kolt pro leváka
1957 Kapka krve
1955 Cell 2455 Death Row

TV seriály

1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1960 Overland Trail (TV seriál)
Tate (TV seriál)
1959 The Deputy (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
1950 Space Patrol (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace