foto

Hee-kyeong Yang

  • nar. 3.12.1954 (64 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Goryeonghwagajok
2011 Sunny
2008 Dalkomhan geojitmal
2007 Seukauteu
1999 Mentolky
1994 Sae sang bakuro

TV seriály

2019 Kkotgilman geoleoyo (TV seriál)
2018 Ibali ddeonattda (TV seriál)
2016 Geurae, geureongeoya (TV seriál)
2015 Cheoeumiraseo (TV seriál)
Hooayoo - hakgyo 2015 (TV seriál)
Sangryusawhe (TV seriál)
Widaehan jogangjicheo (TV seriál)
2014 Angkeumhan dolsingnyeo (TV seriál)
Gajogkkili wae ilae (TV seriál)
Manyeoeui yeonae (TV seriál)
2013 Bimil (TV seriál)
Sebun gyeolhonhaneun yeoja (TV seriál)
2012 Abeojiga mianhada (TV seriál)
Gajokui tansaeng (TV seriál)
Neongkuljjae gulleoon danshin (TV seriál)
Pandayanggwa goseumdochi (TV seriál)
2011 Beodibeodi (TV seriál)
Jangmiui junjaeng (TV seriál)
Watstcheu eop (TV seriál)
Woorijip yeojadeul (TV seriál)
2010 Geomsa peurinseseu (TV seriál)
Peurejidenteu (TV seriál)
Sanbuingwa (TV seriál)
2009 Du anae (TV seriál)
Inyeon mandeulgi (TV seriál)
Jibeuro ganeun gil (TV seriál)
Tamnaneun doda (TV seriál)
2008 Abbaje eommahana (TV seriál)
Chunjane kyeongsanatnye (TV seriál)
Nae insaengeui hwanggeumgi (TV seriál)
Seutaui yeonin (TV seriál)
2007 Daljaui bom (TV seriál)
Hayeon keotap (TV seriál)
2006 Ajeummaka ganda (TV seriál)
Noona (TV seriál)
2005 Gudseura Geum-suna (TV seriál)
Shinip sawon (TV seriál)
2003 Aejungmanse (TV seriál)
Jeo pureun chowonwie (TV seriál)
Robeu reteo (TV seriál)
Sangduya, hakgyogaja! (TV seriál)
2002 Keudaereul ahlgobuteo (TV seriál)
Yeogo dongchangsaeng (TV seriál)
2001 Abeojicheoreom salgi sireosseo (TV seriál)
2000 Hakgyo 3 (TV seriál)
Joteungeol eotteokhae (TV seriál)
1999 Majimang jeonjaeng (TV seriál)
Saranghae dangsineul (TV seriál)
Uriga jeongmal saranghaesseulkka (TV seriál)
1998 Geojitmal (TV seriál)
Maenbalro ttwieora (TV seriál)
1997 Yeoja (TV seriál)
1995 Mokyoktangjip namjadeul (TV seriál)
1994 Ttalbujatjip (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky