foto

Taťjana Šeliga

  • nar. 10.12.1948 (72 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kyjivskyj tort
2011 Sročno išču muža (TV film)
2005 Daleko od Sanset Bulvara
2003 Za dvumja zajcami (TV film)
2002 Atlantida
1997 Prijatěl pokojnika
1991 Vljubljonnyj maneken
1972 Něždannyj gosť

TV seriály

2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Čjornyj cvetok (TV seriál)
2014 Koly my vdoma (TV seriál)
2013 Daša (TV seriál)
Dva Ivana (TV seriál)
Nachalka (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky