foto

Maxine Peake

  • nar. 14.7.1974 (43 let)
    Bolton, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Funny Cow
2016 A Midsummer Night's Dream (TV film)
2015 Strange Weather
2014 Keeping Rosy
Teorie všeho
Ztrácení
2013 Běž a skoč!
Keeping Up with the Joneses
2012 Best Laid Plans
Místo nahoře (TV film)
Private Peaceful
Rachael
V kruhu koruny: Jindřich IV. (1. díl) (TV film)
V kruhu koruny: Jindřich IV. (2. díl) (TV film)
2010 Edge
Secret Diaries of Miss Anne Lister, The (TV film)
2009 Slečna Marplová: Smysluplná vražda (TV film)
Vraždy v Yorkshiru: 1980
2008 Ďáblova pouta (TV film)
Hancock & Joan (TV film)
Placebo (TV film)
Vyhazovači
2007 Confessions of a Diary Secretary (TV film)
Já jsem Bob
2006 See No Evil: The Moors Murders (TV film)
2005 Faith (TV film)
Mesiáš 4: Božská komedie (TV film)
Mrazivá řeka
Stealing Up
2004 Christmas Lights (TV film)
2002 Všechno nebo nic
2001 Hamilton Mattress (TV film)
1998 Girls' Night

TV seriály

2017 Three Girls (TV seriál)
2013 The Village (TV seriál)
2011 Silk (TV seriál)
2008 Criminal Justice (TV seriál)
Fairy Tales (TV seriál)
Malá Dorritka (TV seriál)
2004 Shameless (TV seriál)
2003 Early Doors (TV seriál)
2001 Linda Green (TV seriál)
The Way We Live Now (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Sunburn (TV seriál)
1998 Dinnerladies (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2010 Anne Listerová (TV film)

TV pořady

2013 Šálek čaje s Victorií Wood (TV pořad) - a.z.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace