foto

Soo-rin Choi

  • nar. 25.12.1974 (45 let)
    Pchjongtchek, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Modu da kongddari (TV seriál)
2018 Gangnam seukaendeul (TV seriál)
2017 Dodooknom, dodooknim (TV seriál)
Jeonsaenge wensudeul (TV seriál)
2016 Eonjena bomnal (TV seriál)
2015 Eomma (TV seriál)
Hooayoo - hakgyo 2015 (TV seriál)
Woolijib kkuldanji (TV seriál)
Woolji anneun sae (TV seriál)
2014 Abgujeong baekya (TV seriál)
Goldeun keuloseu (TV seriál)
Haiseukool - reobeuon (TV seriál)
Ilpyundanshim mindeulle (TV seriál)
2013 Choolsaengeui bimil (TV seriál)
Geunyeoui sinhwa (TV seriál)
Jisungimyun kamcheon (TV seriál)
2012 Ilnyeone yeoldoo namja (TV seriál)
Maui (TV seriál)
Mooshin (TV seriál)
2011 Banjjak banjjak bitnaneun (TV seriál)
Namjareul mideotnye (TV seriál)
Pomnage salguya (TV seriál)
2010 Byeolsoongeom sijeun 3 (TV seriál)
Hwanggeummoolgogi (TV seriál)
Jeulgeowoon naui jib (TV seriál)
Kim Soo Ro (TV seriál)
2009 Bop jo (TV seriál)
Gyeongsookui, gyeongsookabeoji (TV seriál)
Hieoro (TV seriál)
Pateuneo (TV seriál)
Sindye rella maen (TV seriál)
2008 Nae sarang keumjiok yeop (TV seriál)
Naui pituseongi yeonin (TV seriál)
난 네게 반했어 (TV seriál)
2007 Gangnameommattarajapgi (TV seriál)
Hello! Miss (TV seriál)
2006 Banolrim 3 (TV seriál)
Yeoneoui kkum (TV seriál)
2005 위험한 사랑 (TV seriál)
2002 Eommaeui norae (TV seriál)
2000 Bulkkot (TV seriál)
Saechingoo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky