foto

So-mi Baek

  • nar. 11.12.1982 (36 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Joseonmyeongtamjeong : heumhyeolgwimaeui bimil
2016 Meiking paemilli
2009 Cheongukui woopyeonbaedalbu
Goosejoo 2
2006 Domabaem

TV seriály

2012 Haereul poomeun dal (TV seriál)
Yooryung (TV seriál)
2011 Bboori gipeun namoo (TV seriál)
Boobookeulrinik saranggwa jeonjaeng sijeun 2 (TV seriál)
Boseuga dallajyeotteoyo (TV seriál)
Haikik! jjabeun darieui yeokseub (TV seriál)
Taeyangeui shinbu (TV seriál)
2010 Kim Soo Ro (TV seriál)
Sikeurit gadeun (TV seriál)
Yeokjeonui yeowang (TV seriál)
2006 Ajeummaka ganda (TV seriál)
2004 Haeshin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace