foto

Kacumi Čó

  • nar. 11.8.1951 (67 let)
    Gunma, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Sestry čarodějky Jojo a Nene
2011 Princezna a pilot
2010 Mazinkaizer SKL
2005 Kókaku kidótai: Stand Alone Complex – The Laughing Man
2003 Anime koten bungaku kan
Mazinkaiser: Šitó! Ankoku daišógun
2002 Sentó jósei Jukikaze
Turn A Gundam I: Čikjúkó
1988 Ginga eijú densecu
1981 Kidó senši Gundam I gekidžóban

TV seriály

2017 Overlord II (TV seriál)
2016 Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans 2 (TV seriál)
2015 Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans (TV seriál)
Triage X (TV seriál)
2014 Džodžo no kimjó na bóken: Stardust Crusaders (TV seriál)
Madan no ó to Vanadis (TV seriál)
Subete ga F ni Naru (TV seriál)
Witch Craft Works (TV seriál)
2013 Danči Tomoo (TV seriál)
Gen'ei o kakeru taijó (TV seriál)
Tokyo Ravens (TV seriál)
Učóten kazoku (TV seriál)
2012 Lupin the Third: Mine Fudžiko to iu onna (TV seriál)
Muv-Luv Alternative: Total Eclipse (TV seriál)
Psycho-Pass (TV seriál)
Zecuen no Tempest: The Civilization Blaster (TV seriál)
2011 Kamisama Dolls (TV seriál)
Rio: Rainbow Gate! (TV seriál)
2010 Densecu no júša no densecu (TV seriál)
Heroman (TV seriál)
2008 H2O: Footprints in the Sand (TV seriál)
Hatenkó júgi (TV seriál)
Macademi Waššoi! (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
2007 Baccano! (TV seriál)
Bamboo Blade (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Rental Magica (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
Seto no hanajome (TV seriál)
2006 Busó renkin (TV seriál)
Innocent Venus (TV seriál)
Kage Kara Mamoru! (TV seriál)
Sókó no Strain (TV seriál)
Wanwan Celepoo: Sore juke! Tecunošin (TV seriál)
2005 Karin (TV seriál)
Mahó šódžo lyrical Nanoha A's (TV seriál)
2004 Kono minikuku mo ucukušii sekai (TV seriál)
Maria-sama ga miteru: Haru (TV seriál)
2003 Croket! (TV seriál)
Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku monogatari (TV seriál)
Submarine Super 99 (TV seriál)
Transformers: Armada (TV seriál)
2002 Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
2001 6 Angels (TV seriál)
Kaze no jódžinbó (TV seriál)
Najica dengeki sakusen (TV seriál)
Noir (TV seriál)
Salaryman Kintaró (TV seriál)
1999 Turn A Gundam (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1995 Fušigi júgi (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace