foto

Caroline Kaplan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Diane
2017 On the Seventh Day
2014 Čas beznaděje
2012 Ztracená generace
2010 Dopisy pro Julii

Dokumentární

2016 Chicken People

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 Bok po boku

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace