foto

Kajoko Cumita

  • nar. Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gekidžóban Date a Live: Majuri Judgement
2013 Date a Live: Date to Date
Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo?
2011 R-15

TV seriály

2014 Deto a raibu II (TV seriál)
Love Stage!! (TV seriál)
Makenki! Two (TV seriál)
2013 Deto a raibu (TV seriál)
Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo? (TV seriál)
2012 Seitokai no ičizon Lv.2 (TV seriál)
Upotte!! (TV seriál)
2011 R-15 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky