foto

Gó Sakabe

  • nar. 31.1.1982 (38 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Digimon Adventure Tri. 4
Digimon Adventure tri. Kyosei
2016 Digimon Adventure tri. Kecui
Digimon Adventure tri. Kokuhaku
2015 Digimon Adventure tri. Saikai
Gekidžóban Date a Live: Majuri Judgement
2013 Date a Live: Date to Date

TV seriály

2019 Date A Live (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (12)
2018 Basilisk: Kóga ninpó čó (TV seriál)
Óka, Sakimodoritari (S02E24)
Óka, Midareau (S02E23)
Ma, Jomigaeritari (S02E22)
další epizody (24)
2016 Cheating Craft (TV seriál)
Hatsukoi Monster (TV seriál)
Magic-kjun! Renaissance (TV seriál)
Kimi ni magic kjun! (E13)
Toukeru mori no nemurihime (E12)
Anata wa unmei no ódži-sama (E11)
další epizody (13)
2015 Seiken cukai no World Break (TV seriál)
2014 SoniAni: Super Sonico The Animation (TV seriál)
Ókami šódžo to kuro ódži (TV seriál)
Date A Live (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Date A Live (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
Kitakubu kacudó kiroku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky