foto

Mio Inoue

  • nar. 28.1.1986 (33 let)
    Kōchi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Eiga Precure All Stars: Haru no carnival

TV seriály

2018 Slow Start (TV seriál)
2017 Hóseki no kuni (TV seriál)
Pittanko!! Nekozakana (TV seriál)
Tipy pro život mimo realitu (TV seriál)
2016 Pittanko! Nekozakana (TV seriál)
2014 Gočúmon wa usagi desu ka? (TV seriál)
2012 Oní-čan dakedo ai sae areba kankei nai jo ne! (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
2011 Oníčan no koto nanka zenzen suki džanain dakara ne!! (TV seriál)
2010 Heartcatch Precure! (TV seriál)
Marie & Gali Ver.2.0 (TV seriál)
2009 Marie & Gali (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace