foto

Chun-shik Moon

  • nar. 11.2.1977 (43 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Sinseokki beullooseu

TV seriály

2017 Dolaon bokdanji (TV seriál)
2016 Yubunyeoeui tansaeng (TV seriál)
2015 Dolaon hwanggeumbok (TV seriál)
2014 Namanui dangshin (TV seriál)
2013 Motnani joouibo (TV seriál)
2012 Pereopyojeu daejakjeon (TV seriál)
2011 Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
Hyumeon kajino (TV seriál)
Nae sarang nae gyeotae (TV seriál)
Ssain (TV seriál)
Widaehan seonmul (TV seriál)
2010 Byeolsoongeom sijeun 3 (TV seriál)
2008 Heungdeulrijima (TV seriál)
2007 Geudaeui punggyeong (TV seriál)
Hello! Miss (TV seriál)
2006 Hwangjini (TV seriál)
2005 Baramkkot (TV seriál)
Geunyeoga dolawatda (TV seriál)
2004 Jangmiui jeonjaeng (TV seriál)
O! Pilseung bong sun yeong (TV seriál)
2002 렛츠 고! (TV seriál)
2001 허니 허니 (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Noraessaum - seungbu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky