foto

Barret Swatek

  • nar. 3.3.1977 (43 let)
    Birmingham, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Barry Munday
High School
2005 40 let panic
2004 Dokonalé protiklady
2001 On Edge
1998 Smrtonosná zbraň 4

TV seriály

2018 Yellowstone (TV seriál)
Coming Home (S01E05)
Americká manželka (TV seriál)
American Idol (S03E15)
Trophy Wife (S03E08)
2017 Americká manželka (TV seriál)
Back to School (S02E01)
Can't Hide It Anymore (S01E23)
The Walk (S01E20)
2016 Nešika (TV seriál)
Happy Campers. Happier Trails (S05E24)
Digging Deep (S05E18)
Fireworks (S05E17)
další epizody (4)
2015 Nešika (TV seriál)
The Graduates (S05E11)
The Big Reveal (S05E07)
Now You See Me, Now I Don't (S05E04)
další epizody (5)
2014 Nešika (TV seriál)
Sprang Break: Part 2 (S04E21)
Sprang Break, Part 1 (S04E20)
The New Sex Deal (S04E17)
další epizody (10)
2013 Nešika (TV seriál)
Who I Want to Be (S03E20)
Less Than Hero (S03E16)
The Bad Seed (S03E14)
2012 Guys with Kids (TV seriál)
Nešika (TV seriál)
Time After Time (S02E08)
Another One Bites the Dust (S02E07)
What Comes First: Sex or Love? (S02E06)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Nešika (TV seriál)
The Adventures of Aunt Ally and the Lil' Bitch (S01E08)
2009 Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Shallow Vows (S06E06)
2007 Quarterlife (TV seriál)
2001 Three Sisters (TV seriál)
1997 Power Rangers Turbo (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Red Eye (TV pořad)
1997 Wild On... (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky