foto

Ičiróta Mijakawa

  • nar. 25.3.1966 (52 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jassadaruman
2017 The Last Cop: The Movie
2016 Issencho Yen no Minoshirokin (TV film)
2014 Kuroshitsuji
Morimura Seiiči no šúčakueki širízu 28: Zankokuna šikai (TV film)
Čokorietta
2013 Kuchyň samurajů
2012 Senčimentaru Jasuko
2011 Yasashii te
2010 Bjakujakó
Buši no kakeibo
2009 Curibaka nišši 20
Ju-on: Kuroi shôjo
Ju-on: Shiroi rôjo
Kansen rettó
2008 Boku no obáčan
Last Game: Saigo no sókeisen
Sora e: Sukui no tsubasa resukyû uingusu
2007 Kung Fu Kid
2005 Kunitori Monogatari (TV film)
Ue o muite arukó: Sakamoto Kjú monogatari (TV film)
1997 Ultraman Zearth 2
1996 Urutoraman Zeasu
1992 Mirai no omoide: Last Christmas
1990 Peesuke: Gatapishi monogatari
1989 Gokiburitači no tasogare
1988 Dokušin apartment: Dokudami só
1987 Honba jyoshikou manual: Hatsukoi binetsu-hen
1985 Šimaizaka
1983 Kazoku gému

TV seriály

2017 Sakura no ojakodon (TV seriál)
2016 Doctor Car (TV seriál)
Kibogaoka no Hitobito (TV seriál)
Last Cop (TV seriál)
Money no tenši: Anata no okane torimodošimasu! (TV seriál)
Naomi to Kanako (TV seriál)
Yassan: tsukiji hatsu! oishii jikenbo (TV seriál)
2015 Kasóken no onna 15 (TV seriál)
Minami kun no Koibito ~ My Little Lover (TV seriál)
2014 Dr. DMAT (TV seriál)
Džúi-san, džiken desu jo (TV seriál)
Kurofuku Monogatari (TV seriál)
Maruho no onna: Hoken hanzai čósain (TV seriál)
Tokumei Tantei 2 (TV seriál)
2013 Hanzawa Naoki (TV seriál)
Jorozu uranaidokoro onmjója e jókoso (TV seriál)
Kazoku gému (TV seriál)
2012 Beginners! (TV seriál)
2009 Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
2007 Joshi Deka! (TV seriál)
2003 Kjóto čiken no onna (TV seriál)
1995 Hóbiki no tacu torimonočó (TV seriál)
1993 If: Mošimo (TV seriál)
1986 Bjakkotai (TV seriál)
1985 Janusu no kagami (TV seriál)
1984 Aoi Hitomi no Sei Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace