foto

Chinaza Uche

  • nar. 20.9.1987 (31 let)
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nigerian Prince
2015 Nikdy není pozdě
2013 Georgova matka
2011 Sacrificial Freshmen

TV seriály

2019 Dickinson (TV seriál)
Pilot (E01)
Černá listina (TV seriál)
The Pawnbrokers (No. 146/147) (S06E04)
2013 Deception (TV seriál)
Policajt z New Yorku (TV seriál)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace