foto

Kacuhito Akijama

  • nar. 29.1.1950 (71 let)
    Hokkaidó, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Ai no kusabi
2002 Armitage: Dual Matrix
1995 Seirei cukai
1992 Ai no kusabi
1991 Gall Force: Shin seiki hen
1990 Sol Bianca
1989 Gall Force: Čikjú šó
Rhea Gall Force
1988 Gall Force 3: Stardust War
1987 Bubblegum Crisis
Gall Force 2: Destruction
1986 Gall Force: Eternal Story

TV seriály

2018 Beyblade Burst: Čózecu (TV seriál)
2017 Beyblade Burst God (TV seriál)
2016 Beyblade Burst (TV seriál)
2013 Inazuma Eleven GO Galaxy (TV seriál)
2011 Inazuma Eleven GO (TV seriál)
2008 Inazuma Eleven (TV seriál)
2006 Pumpkin Scissors (TV seriál)
2005 Kjóšoku sókó Guyver (TV seriál)
2004 Monkey Turn (TV seriál)
Monkey Turn V (TV seriál)
2002 Petite pri Júši (TV seriál)
1999 Dual! Parallel Runrun Monogatari (TV seriál)
Kačó ódži: Hard Rock Save the Space (TV seriál)
1997 Battle Athletess daiundókai (TV seriál)
1996 Mahó šódžo Pretty Sammy (TV seriál)
1995 Šinpi no sekai El-Hazard (TV seriál)
1992 Bastard!! Ankoku no hakai shin (TV seriál)
1985 Hromkočky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky