foto

Sang-yi Lee

  • nar. 27.11.1991 (28 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Seullowoo bidio

TV seriály

2019 Dongbaekggoch pil muryeob (TV seriál)
2018 Boiseu 2 (TV seriál)
Jesamui Maeryeok (TV seriál)
Shineui kwijeu : ributeu (TV seriál)
Shyucheu (TV seriál)
2017 Andante (TV seriál)
Eulmooneui ilseung (TV seriál)
Maenhol (TV seriál)
Seulgiroun gambbangseanghal (TV seriál)
2002 Seonmul (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky