foto

Jong-beom Son

  • nar. 23.5.1969 (51 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Aelliseu : wondeolaendeueseo on sonyeon
Akui yeondaegi
2003 Haneul jeongwon
2002 Jungdok

TV seriály

2018 Kiseu meonjeo halkkayo (TV seriál)
Sasaenggyeoldan romaenseu (TV seriál)
2017 Geu yeojaeui bada (TV seriál)
Keurimineol maindeu (TV seriál)
Tukkapseu (TV seriál)
2015 Jangsaeui sin - Gaekju 2015 (TV seriál)
2013 Eunhui (TV seriál)
2011 Insoodaebi (TV seriál)
Pomnage salguya (TV seriál)
Poseidon (TV seriál)
2010 Geunchogowang (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Kongjuga dolawatda (TV seriál)
Miwodo dashi hanbeon (TV seriál)
Soosanghan samhyeongje (TV seriál)
2007 조강지처 클럽 (TV seriál)
2006 Seoul 1945 (TV seriál)
Yeolahob soonjeong (TV seriál)
2005 Je5 konghwakuk (TV seriál)
2004 Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)
2002 Gyeoul yeonga (TV seriál)
Taeyangin Lee Je-ma (TV seriál)
Yainsidae (TV seriál)
2001 Dongyang geukjang (TV seriál)
Geuraedo saranghae (TV seriál)
Insaengeun areumdahwo (TV seriál)
Sunjeong (TV seriál)
2000 Kkokji (TV seriál)
1998 Sunsu (TV seriál)
1996 Meonameon nara (TV seriál)
Yongui nunmul (TV seriál)
1995 Saranggwa gyeolhon (TV seriál)
1994 Neukkim (TV seriál)
1992 Naeileun sarang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky