foto

David Baerwald

  • nar. 11.7.1960 (58 let)
    Oxford, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2007 Cold Ones
2005 A proč já?
2004 Křižovatka osudu
2000 Sand
1998 Zbytečnosti
1997 Loved

TV seriály

2012 Laskavý dotek (TV seriál)
2011 Změna je život (TV seriál)
Affair Remembered (S02E13)
Teacher Schooled (S02E12)
2010 Změna je život (TV seriál)
Stand Taken (S02E11)
Thanks Ungiven (S02E10)
Homecoming Crashed (S02E09)
další epizody (24)
2007 October Road (TV seriál)

Dokumentární

2009 The People Speak
2008 Pleasure for Sale (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Křižovatka smrti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace