foto

Cutomu Kamiširo

  • nar. 18.2.1965 (56 let)
    Mobara, Chiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Appleseed
2003 Shiberia Chotokkyu 3

TV seriály

2017 Classicaloid (TV seriál)
2014 Jú gi ó! Arc-V (TV seriál)
2010 Bakuman. (TV seriál)
2009 RideBack (TV seriál)
Casshern Sins (TV seriál)
Šindžicu wa jami o teraši (E14)
2008 Casshern Sins (TV seriál)
Onore no šimei no moto ni (E11)
Horobi no tani ni saku hana (E09)
Unmei no saikai (E06)
další epizody (4)
2006 D.Gray-man (TV seriál)
Ghost Hunt (TV seriál)
2005 Capeta (TV seriál)
Kóčú ódža Mušiking: Mori no tami no densecu (TV seriál)
2003 Kaleido Star (TV seriál)
1995 Ninkú (TV seriál)
Virtua Fighter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky