foto

Makoto Kósaka

  • nar. 22.3.1950 (69 let)
    Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Džarinko Čie
1979 Ace o nerae!

TV seriály

1988 City Hunter 2 (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
1984 Makiba no šódžo Katori (TV seriál)
1981 Kazoku Robinson hjórjúki: Fušigi na šima no furóne (TV seriál)
1978 Perrine monogatari (TV seriál)
Šin Ace o nerae! (TV seriál)
1977 Ie naki ko (TV seriál)
Ore wa Teppei (TV seriál)
1975 Júša Raideen (TV seriál)
1973 Ace o nerae! (TV seriál)
1971 Šin Obake no Q-Taró (TV seriál)
1969 Attack Number One (TV seriál)
Attack no. 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky