foto

Roddy Maude-Roxby

  • nar. 2.4.1930 (89 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Žít naplno
1993 All or Nothing at All (TV film)
Krajina stínů
1990 Bílý lovec, černé srdce
1989 First and Last (TV film)
Jak prorazit v reklamě
1988 Number 27
Tumbledown (TV film)
1987 Playing Away
1985 Víc než dost
1984 Tarzan
1983 Those Glory Glory Days (TV film)
1970 Aristokočky
1966 Doctor in Clover
1965 Party's Over, The
1962 The Wild and the Willing
1961 Dangerous Afternoon
One Way Pendulum (TV film)

TV seriály

2007 Cranford (TV seriál)
1999 Manželky a dcery (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
1992 Parallel 9 (TV seriál)
1973 The Tomorrow People (TV seriál)
1972 Full House (TV seriál)
1970 The Goodies (TV seriál)
1969 Complete and Utter History of Britain (TV seriál)
1968 The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1967 A Series of Bird's (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1965 New York Television Theatre (TV seriál)
Not Only... But Also (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1960 Somerset Maugham Hour (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Laugh-In (TV pořad)
1965 BBC Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace