foto

Charles Kaufman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Mother's Day - původní scénář
1988 Jakarta
1985 When Nature Calls
1982 Ferocious Female Freedom Fighters
1981 Waitress!
1980 Den matek
1979 Squeeze Play

TV seriály

1989 Lebkouni (TV seriál)
1988 Slimer! And the Real Ghostbusters (TV seriál)
1987 BraveStarr (TV seriál)
1986 Dennis - postrach okolí (TV seriál)
Ghostbusters (TV seriál)
The Real Ghost Busters (TV seriál)
1985 Kissyfur (TV seriál)

Režijní filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace