foto

Eric Laneuville

  • nar. 14.7.1952 (66 let)
    New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Laskavý dotek (TV film)
2004 Dnes se polepším (TV film)
2003 Americký princ JFK Jr. (TV film)
Critical Assembly (TV film)
L.A. Confidential (TV film)
2000 V nachovém oparu (TV film)
1997 Útěk domů (TV film)
1996 Case for Life, A (TV film)
Pandořina skříňka (TV film)
1995 Láska na ostří nože (TV film)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV film)
Someone She Knows (TV film)
1993 Ernest Green Story, The (TV film)
Obchod je obchod (TV film)
Uloupené děti (TV film)
1990 Bar Girls (TV film)
Knife and Gun Club, The (TV film)
1988 Secret Witness (TV film)
1986 The George McKenna Story (TV film)

TV seriály

2018 Black Lightning (TV seriál)
Sins of the Father: The Book of Redemption (S01E10)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Past Life (S05E10)
Chicago Fire (TV seriál)
Thirty Percent Sleight of Hand (S07E03)
Where I Want to Be (S06E19)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Legion of Doom (S02E10)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Fools Rush In (S02E09)
Let it Ride (S02E05)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
No Regrets (S04E18)
Chicago Fire (TV seriál)
Carry Me (S05E20)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Partie královny (S08E17)
2016 Grimm (TV seriál)
Klíčový krok (S05E11)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Informátoři (S07E06)
Stín minulosti (S06E19)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Tajný projekt (S08E08)
Návrat (S07E14)
2015 Zoo (TV seriál)
Nejlepší je sýr (S01E08)
Mistresses (TV seriál)
What Could Have Been (S03E10)
Unreliable Witnesses (S03E09)
Grimm (TV seriál)
Totožnost: Grimm (S05E01)
Lovec odměn (S04E12)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Stín pochybností (S06E09)
Stíny minulosti (S05E19)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Citadela (S07E02)
Výcvik (S06E17)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Tři Luisoni (S04E05)
Dědictví (S03E21)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Odpustit a zapomenout (S05E02)
Veřejná tajemství (S04E15)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Věrnost (S05E13)
2013 Mistresses (TV seriál)
Payback (S01E06)
Grimm (TV seriál)
Posttraumatický Zombie syndrom (S03E02)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Intervenční program (S04E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Očista (S04E20)
Kriminálka New York (TV seriál)
Seth and Apep (S09E15)
2012 Pomsta (TV seriál)
Odkaz (S01E20)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Výlet do přírody (S03E10)
Zúčtování (S02E16)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Parťáci (S03E14)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Sbohem, brácho (S01E18)
Mentalista (TV seriál)
Malá rudá knížka (S04E02)
Kriminálka New York (TV seriál)
Brooklyn ‘Til I Die (S08E12)
Nothing for Something (S07E20)
To What End? (S07E11)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Unfriendly Chat (S07E02)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Temná minulost (S02E05)
Životní zkouška (S01E03)
Milionový lékař (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Havárie (S01E10)
Hrdinové (TV seriál)
Odhalení (S03E18)
Kriminálka New York (TV seriál)
Druhá šance (S06E11)
2008 Heuréka – město divů (TV seriál)
Věc Heuropulos (S03E08)
Ztraceni (TV seriál)
Druhá žena (S04E06)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Maso je vražda, ale vražda je taky vražda (S02E06)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Noc plná snů (S02E06)
Ztraceni (TV seriál)
Kobka (S03E19)
Tricia Tanaka je mrtvá (S03E10)
2006 Six Degrees (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Rozparcelování (S02E06)
Ztraceni (TV seriál)
S.O.S. (S02E19)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Halloween (S01E06)
Everybody Hates Fat Mike (S01E05)
Everybody Hates Keisha (S01E02)
Invaze (TV seriál)
Médium (TV seriál)
The Other Side of the Tracks (S01E10)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Těch druhých 48 dní (S02E07)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a druhý detektiv (S04E01)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
A je po večírku (S05E08)
2002 For the People (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
2000 Býk (TV seriál)
Girlfriends (TV seriál)
1998 Push (TV seriál)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Letní jízda (S02E02)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1989 Brand New Life, A (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
TV 101 (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Zvrácená touha (TV film)
1993 Fear of a Black Hat
Obchod je obchod (TV film)
1988 Superzachránci
1981 Cestou necestou
1980 Baltimorský zázrak
Scared Straight! Another Story (TV film)
1979 Love at First Bite
Oddíl jedna
1977 Akce
1975 Foster and Laurie (TV film)
1974 Black Belt Jones
Přání smrti
Shoot It Black, Shoot It Blue
Twice in a Lifetime (TV film)
1972 Manhunter, The (TV film)
1971 The Omega Man

TV seriály

2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Odpustit a zapomenout (S05E02)
2002 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje oběť (S01E21)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Uzdrav, nauč, zabij (S02E03)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 California Fever (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1976 What's Happening!! (TV seriál)
1975 Cop and the Kid, The (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)
1973 Furst Family of Washington, The (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Nichols (TV seriál)
1970 The Interns (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)

TV pořady

1993 The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1977 The Richard Pryor Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace