foto

Tamara Podemski

  • nar. 16.10.1977 (42 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Čestný host
2018 Never Saw It Coming
2012 Nepožehnaní
2007 Four Sheets to the Wind
2006 Indian Summer: The Oka Crisis
2003 Another Country (TV film)
2000 Johnny Greyeyes
1994 Dance Me Outside

TV seriály

2020 Utíkej (TV seriál)
Trick (E07)
Tell (E06)
Coroner (TV seriál)
Fire Pt.2 (S02E08)
Monster in the House (S02E07)
The Flipside (S02E06)
další epizody (8)
2019 Coroner (TV seriál)
Bridges (S01E08)
The Suburbs (S01E07)
Confetti Heart (S01E06)
další epizody (8)
2013 Zločinná mysl (TV seriál)
Ghost Dance (S02E06)
Policajt (TV seriál)
Domove, můj sladký domove (S02E01)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Pilot (E01)
2007 Rabbit Fall (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
1996 The Rez (TV seriál)
1994 Blauvogel (TV seriál)
1993 Připraveny nebo ne? (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2018 Future History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky