foto

Martin Hutson

  • nar. 1975
    Lowestoft, Suffolk, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dračí srdce: Boj o trůn
2007 Rozvodoví advokáti (TV film)
Very British Sex Scandal, A (TV film)
2004 Rivals, The
1999 Ideální muž

TV seriály

2019 The Trial of Christine Keeler (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Ctihodná žena (TV seriál)
The Hollow Wall (E07)
The Mother Line (E06)
Two Hearts (E05)
další epizody (4)
2008 Umučení (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Plán útoku (S06E01)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Divadelní záznam

2017 RSC Live: Titus Andronicus (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky