foto

Gabrielle Fitzpatrick

  • nar. 1.2.1967 (52 let)
    Brisbane, Queensland, Austrálie

Biografie

180 cm vysoká herečka a modelka Gabrielle Fitzpatrick se narodila 1.2.1967 v australském městě Brisbane. Zde také vyrůstala, ale poté se přestěhovala do Milána, kde se stala modelkou což byl její dětský sen. Pravidelně se objevovala na titulních stranách časopisů, ale fotila také pro kalendáře. Poté jí ale kariéra modelky přestala bavit a vrhla se na herectví.

Debut si odbyla v komedii LES PATTERSON SAVES THE WORLD. Dále se objevila v seriálech FRASIER, POLICIE NEW YORK, 24 HODIN nebo ZTRACENI. Objevila se také po boku Jackieho Chana ve filmu TERČ (1997), kde ztvárnila reportérku, po které jdou zabijáci. V roce 2007 ale hereckou kariéru opustila a v současné době pracuje jako manažerka. Je podruhé vdaná, má jedno dítě a její největší zálibou je jízda na kole.

Sheldon "slatkac" Cooper

Herecká filmografie

Filmy

2007 Poslední hřích
2002 Pomsta v Clover Bend
2001 Buck Naked Arson
Downward Angel
Sbohem, má lásko
2000 The Magicians (TV film)
1999 Inferno
1997 Terč
1996 Offspring
1995 Power Rangers: Film
Temné vody
1987 Les Patterson Saves the World

TV seriály

2007 Ztraceni (TV seriál)
Par Avion (S03E12)
2006 Ztraceni (TV seriál)
Dva na cestě (S02E20)
2004 North Shore (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S03E17)
2003 Dragnet (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Legacy (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Kde každý člověk zná tvé jméno (S05E10)
1997 Roar (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Fire (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Rajská pláž (TV seriál)
Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1989 E Street (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)