foto

Šódži Gató

  • nar. 1971
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Fullmetal Panic! (Director's Cut) - kniha
2006 Fullmetal Panic! The Second Raid - kniha

TV seriály

2018 Fullmetal Panic! Invisible Victory (TV seriál) - kniha
2005 Fullmetal Panic! The Second Raid (TV seriál) - kniha
2003 Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál) - kniha
2002 Fullmetal Panic! (TV seriál) - kniha
Intu za Burū (E24) - kniha
Kyojin no Fīrudo (E23) - kniha
Jakku in za Bokkusu (E22) - kniha
další epizody (24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace