foto

Christopher Ambrose

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Instinct (TV seriál)
Secrets and Lies (S01E03)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Kolik zpoždění můžeš snést? (S01E22)
Ochránce mého bratra (S01E16)
2014 One Bad Choice (TV seriál)
2012 Drsná Harry (TV seriál)
Muziko, hraj (S02E19)
Vyhledán a dopaden (S02E15)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Purpurová srdce (S02E10)
Poslední tanec (S01E12)
Profesní sebevražda (S01E05)
2010 Právo a pořádek (TV seriál)
Crashers (S20E19)
Steel-Eyed Death (S20E13)
2009 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Doped (S20E08)
Just a Girl in the World (S20E02)
Promote This! (S19E18)
další epizody (5)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Rozsudek (S03E13)
Právo a pořádek (TV seriál)
Rumble (S19E01)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Stážistka ve spalovně (S03E06)
Muž v domě (S02E14)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Dívka v pokoji 2103 (S02E06)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Láska je láska (S01E05)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky