foto

Rjóta Asari

  • nar. 4.6.1985 (34 let)
    Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Crayon Šin-čan: Bakauma! B-kjú Gourmet Survival Battle!!
Higurashi no naku koro ni kaku: Outbreak
2012 Lupin sansei: Tóhó kenbunroku (TV film)
2010 Suzumija Haruhi no šóšicu

TV seriály

2017 Seiren (TV seriál)
2016 D.Gray-man Hallow (TV seriál)
Show by Rock!! # (TV seriál)
Tóken ranbu: Hanamaru (TV seriál)
2015 Future Card Buddyfight 100 (TV seriál)
2014 Gundam Build Fighters Try (TV seriál)
Jókai watch (TV seriál)
Terra Formars (TV seriál)
2013 Boku wa tomodači ga sukunai: NEXT (TV seriál)
Kakumeiki Valvrave (TV seriál)
Pocket Monsters: The Origin (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Another (TV seriál)
Aquarion Evol (TV seriál)
Area no kiši (TV seriál)
Brave 10 (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Initial D Fifth Stage (TV seriál)
Jewelpet Kira Deco! (TV seriál)
Lupin the Third: Mine Fudžiko to iu onna (TV seriál)
Queen's Blade: Rebellion (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
Tonari no Kaibucu-kun (TV seriál)
2011 Guilty Crown (TV seriál)
Jewelpet Sunshine (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. (TV seriál)
Tiger & Bunny (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2010 Majoi neko Overrun! (TV seriál)
Star Driver: Kagajaki no Takuto (TV seriál)
Ókami-san to šičinin no nakamatači (TV seriál)
2009 Yoku wakaru gendai mahō (TV seriál)
2008 Macademi Waššoi! (TV seriál)
2007 Šugo Chara! (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace